Boeklancering Passie voor Presteren 31 januari 2018

9 januari, 2018

Zeilers zijn de experts in observeren en sensen. Continu stemmen zij hun actie af op wat de omgeving hen te bieden heeft. Zij zoeken naar de optimale respons om als eerste over de finish te komen. Daarom kunnen we veel van hen leren. Veel geïnteresseerden in Theorie U zijn gegrepen door het waarnemen op de vier verschillende niveaus (downloaden, debatteren, empatisch luisteren en genererend luisteren) maar tot welke actie leidt dit? In veel U proces trajecten komt men tot diepgaand inzicht maar heeft men moeite de nieuwe werkelijkheid te materialiseren. Daar win je geen Olympische medaille mee. Het weten wanneer de wind draait moet gevolgd worden door de juiste actie. Op het juiste moment. Daar gaat dit boek over: Passie voor Presteren. Vanuit presence de juiste actie op het juiste moment vinden en daarnaar handelen.

31 januari vertellen Olympisch topzeilers en hu coaches over hun ervaringen. Aanmelden en meer informatie vind je op: http://www.heindijksterhuis.com/2017/12/boeklancering-31-januari-in-nationaal-topzeilcentrum-scheveningen/

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll