Theorie U en Presteren

14 november, 2017

 

Hein heeft een nieuw boek geschreven waarin Theorie U en presteren aan bod komt. Hij gebruikt hiervoor de metafoor van het zeilen. In geen andere sport is het zo belangrijk om open te staan voor je omgeving. Je verkeert in een continu veranderende omstandigheden die je op alle niveaus aan moet voelen om er zo goed mogelijk gebruik van te maken. De gouden medaille winnaars van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro weten als geen ander hoe dat te doen. Hein heeft hen en hun coaches uitgebreid geïnterviewd.

In veel U processen staat men uitgebreid stil bij het waarnemen en sensen. Presencing is het doel. Maar daarna? Daarna moet er gepresteerd worden. Veel projecten bloeden dan echter dood. De gehoopte en noodzakelijke resultaten boekt men niet. In dit boek staat naast het optimaal aanvoelen van wind, water en tegenstanders ook de executie centraal: het hebben van impact en het boeken van voortgang.

Het ruim 200 bladzijden tellende boek is full color uitgegeven door Hollandia met meer dan 40 foto’s van internationale topfotografen. Indien je interesse gewekt is, kun je het hier bestellen: http://www.heindijksterhuis.com/shop/passie-voor-presteren-19-december-uit-bestel-nu-vast/

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll