U dialogen op school

30 juni, 2013

U and Me meeting

De afgelopen 2 jaar zijn er dialogen gevoerd tussen leerlingen en docenten van scholen (lager en voortgezet onderwijs) op basis van de U. Dit ging gepaard met bijzondere resultaten. 3 oktober vindt er een workshop plaats waarin nader ingegaan wordt op de resultaten en hoe je zelf deze dialogen kunt voeren. Je kunt je opgeven bij www.aps.nl/UandMeBoot Daar vind je ook meer informatie. Klik  op de foto om deze te vergroten. Hein Dijksterhuis zal een inleiding ‘Theorie U in het onderwijs’ verzorgen.

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll