DUURZAME VERANDERING MET THEORIE U

23 mei, 2013

TU NL

De Beroepsorganisatie van Coaches (NOBCO) organiseert een bijeenkomst over coaching en Theorie U. In deze turbulente tijd is het voor mensen en organisaties belangrijk over hun eigen grenzen heen te kijken. Oplossingen uit het verleden werken veelal niet meer. Je moet je gaan bezinnen op de vragen: ‘Wie ben Ik?’ en ‘Wat is mijn Werk? Theorie U helpt je te ontdekken wat het hoogste potentieel van jouzelf en de organisatie is.

Hein Dijksterhuis heeft internationaal diverse organisaties en mensen begeleid die hun impact in de maatschappij verder willen vergroten. Hij is coach, consultant, schrijver en zeiler. Hij heeft zich sinds 2004 toegelegd op Theory U en is nauw verbonden met het Presencing Insitute (MIT) waar deze manier van werken is ontwikkeld. Hij is oprichter van UNOO en studeerde psychologie. Zie www.unoo.eu.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we bespreken hoe je als organisatiecoach het U proces toepast in complexe organisatievraagtukken. We zullen nader ingaan op de rol van de coach, zijn/haar (coachings-) relatie met de opdrachtgever en het belang van innerlijke persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geven we een voorzet hoe je Theorie U toepast in individuele- en teamcoaching. Er zijn reeds 100 aanmeldingen maar ook nog een paar stoelen onbezet, wees er snel bij.

Datum: 3 juni 2013

Tijdstip: 15.30 – 18.30 uur
Locatie: Utrecht
Kosten: € 95,- (excl. BTW), NOBCO coaches: gratis

Aanmelding: via de NOBCO

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll