Crossing the Tipping Point 3 over Onderwijs

14 april, 2013

Slide119 september organiseren we alweer het derde Crossing the Tipping Point congres. In 2011 waren we in de Duif met Otto Scharmer, in 2012 presenteerden Joseph Jaworski en Hein Dijksterhuis hun nieuwe boeken in de Rode Hoed en dit jaar zetten we het onderwijs centraal. Diverse initiatieven die met behulp van Theorie U verandering proberen te bewerkstelligen in het onderwijs brengen we samen. Op de Facebook pagina vind je de laatste informatie. We organiseren het samen met Windesheim University.

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll