Presencing: Leading for Profound Innovation and Change in Nederland

14 november, 2012

Arawana Hayashi en Hein Dijksterhuis zullen samen de 5 daagse Theorie U workshop geven gedurende de ALIA conferentie: ‘Leading in a time of transition.’ Het programma is in lijn met de Foundation Course Theorie U die met veel succes al 8 jaar in Boston gegeven wordt. Dit keer vindt de workshop plaats in Driebergen van 17 tot 22 maart. In de flyer vind je meer informatie en zie ook www.heindijksterhuis.com. Wanneer je voor 14 december je aanmeldt, krijg je vroegboek korting. Wees er snel bij!

2013 Europe ALIA flyer

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll