Uitnodiging: ontmoeting met Joseph Jaworski

15 juli, 2012

Woensdag 10 oktober 2012 van 13.30-17.30 vindt in de Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam een bijzondere ontmoeting plaats met Joseph Jaworski. 

Joseph Jaworski is de bron van inspiratie voor vele leiders in de wereld. Na zijn boeken “Synchroniciteit” en “Presence” heeft hij nu “Oorsprong” geschreven. Het is de Nederlandse vertaling van zijn boek “Source.” Hij stond aan de wieg van Theorie U en verdiept dit gedachtengoed verder in zijn laatste boek.

“Een verschuiving in bewustzijn is van belang, maar is het niet nog belangrijker wat we ermee doen?” vraagt Joseph mij. Wat ik in hem bewonder is dat hij een pad van spirituele ontwikkeling heeft gevolgd en tegelijkertijd met twee benen in de maatschappij is blijven staan. Hij stelt innerlijke ontwikkeling centraal maar wel om daarmee de transformatie in de wereld te bewerkstelligen. We hebben hem gevraagd naar Nederland te komen om samen met u te verkennen hoe ”Synchroniciteit,” ”Theorie U” en “Oorsprong” zich tot elkaar verhouden en hoe we dit in ons dagelijks werk kunnen toepassen.

Marc van Roon is een beganadigd pianist die eerder met Joseph heeft gewerkt in leiderschapsprogramma’s. Als geen ander weet hij de muziek uit de zaal naar boven te laten komen. Hij zal ons met zijn vleugel begeleiden. De ontmoeting belooft onvergetelijk te worden. We hopen je te zien op 10 oktober!

Wanneer je je voor 1 september inschrijft en betaalt is de toegangsprijs € 185,-.  Na 1 september bedraagt het € 250,-. Dit is inclusief de boeken “Oorsprong” van Joseph Jaworski en “I am back – with love.” van Hein Dijksterhuis. Het aantal plaatsen is beperkt. Je kunt je hier (www.heindijksterhuis.com/shop) inschrijven  en betalen via iDeal of PayPal.

De organisatie is in handen van UNOO in samenwerking met CordesVanVieren, de IONAstichting en Christofoor.

Je bewijs van betaling (die je ontvangt per email) geldt als toegangskaart.

Oorsprong

In “Oorsprong” schrijft Joseph over zijn zoektocht naar ons verborgen innerlijk weten. Het beschrijft de periode van zijn leven na de bestseller ‘Synchroniciteit.’ Hij vertelt over het ontstaan van Theorie U, het belang van de innerlijke ontwikkeling van de Theorie U beoefenaar en de ‘Capacity to sense and actualize emerging realities.’ Oorsprong gaat over onze onderlinge verbondenheid.

I am back – with love

Joseph was voor Hein Dijksterhuis de bron van inspiratie om zich verder in Theorie U te verdiepen. Hein volgde een training bij hem in 2004 en dat was de start van zijn eigen ‘journey.’ Zijn reis heeft hij beschreven in het boek ‘I am back – with love.’ Hij beschrijft hierin in detail en met humor zijn ‘Presencing’ ervaring tijdens een quest in de Anza-Borrego woestijn.

De laatste informatie vind je op: https://www.facebook.com/Crossingthetippingpoint

 

 

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll