Masterclass Theorie U in Berlijn

24 juni, 2012

Kelvy Bird tekent het verslag van de masterclass

De afgelopen dagen hebben we de Theorie U masterclass afgerond. Dit keer waren we in Berlijn. Het is een intense ervaring geworden. Overal voel je nog de naweeën van de val van de muur en de tweede wereldoorlog. Ook diverse deelnemers hadden daar intense herinneringen aan waardoor het gesprek zich snel verdiepte. We hebben samen plekken verkend waar je als toerist niet komt, de coachingsgroepen afgerond en onderzocht de stap van prototyperen naar institutionaliseren.

Daarnaast hebben we Duitsland van Griekenland zien winnen en was het de nacht van de muziek in Berlijn zodat op iedere straathoek muzikanten te vinden waren. Met mijn coachingsgroep gaan we een boek schrijven over onze persoonlijke ervaringen van de afgelopen twee jaar en hoe die met elkaar en Theorie U verweven zijn. In september komen we weer bij elkaar. Het bijzondere van onze intervisie groep was dat we ons ook op ons ‘slechtst’ konden laten zien: boosheid, depressie en wat al niet waren aanwezig naast veel energie en mooie ervaringen.

Juist de schaduwzijde helpt het contact met elkaar te verdiepen. Kortom een bijzondere ervaring. Ik heb mijn boek “I am  back – with love” uitgereikt aan eenieder en dat leverde mooie gesprekken op. Diverse mensen waren zo enthousiast dat ze exemplaren kochten voor hun klanten en dat is prettig voor een beginnend schrijver,

Hein Dijksterhuis

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll