Workshop met Joseph Jaworski

12 juni, 2012

10 en 11 oktober organiseren we de boekpresentatie van “Oorsprong.” Het is de Nederlandse vertaling van “Source” het laatste boek van Joseph Jaworski. Joseph is een van de grondleggers van Theorie U. Eerder schreef hij “Synchroniciteit” en “Presence” samen met Otto Scharmer, Betty Sue Flowers en Peter Senge. Samen met de IONA stichting organiseren we de boekpresentatie.

Joseph was voor mij de bron van inspiratie om mij verder in Theorie U te verdiepen. Nadat ik in 2004 op dinsdag zijn boek “Synchroniciteit” gelezen had vond ik mijzelf zaterdag terug in Boston waar hij samen met Otto een training gaf: de eerste Foundation Course Theory U. Sindsdien is Joseph zich steeds meer gaan richten op de innerlijke ontwikkeling van de leider en Presence. De weerslag hiervan vind je in zijn nieuwe boek dat op dit moment door Christofoor vertaald wordt.

Naast de boekpresentatie organiseren we nog een workshop waarin we samen dieper ingaan op ‘Presencing’ en de rol van de facilitator en leider. We zullen dieper ingaan op de waarde van alleen zijn, van de natuur (zie ook mijn boekje: I am back with love; Presencing in the Anza-Borrego Desert) en hoe je een instrument voor anderen bent om met ‘Source’ in aanraking te komen.

Plaats, tijd en kosten zullen we zo spoedig mogelijk bekend maken. Vooraanmelding kan al bij jouk@unoo.eu. Het aantal plaatsen zal beperkt zijn.

We hopen je te zien in het najaar!

Hein Dijksterhuis

Berichts geplaatst onder: Nieuwsitems

2 Reacties Voeg toe

 • 1. frits de wolff  |  12 juli, 2012 rond 11:05

  Beste Hein,

  Dankzij Geertje Willemsma op dit spoor.

  Zeer veel belangstelling voor de boekpresentatie.

  met vriendelijke groet,

  Frits de Wolff

 • 2. hein  |  13 juli, 2012 rond 00:00

  Dag Frits, maandag 16 juli start de inschrijving voor 10 oktober. Ik hoop je er te zien! mvg Hein

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll