Film: The Legend of Bagger Vance

20 januari, 2010

 Velen van u kennen waarschijnlijk de film The Legend of Bagger Vance. Deze film, die door Otto Scharmer tijdens zijn Theory U foundation course wordt gebruikt, is een mooie illustratie van coaching en momenten van ‘presence’ in de context van het ‘opgaan’ in het spel, in dit geval golf.

Wibo Koole maakte mij attent op een filmbeschrijving die via onderstaand link te lezen is. Een mooie samenvatting (13 hoofdstukken!) die ook de filosofische achtergronden van de film behandelt of zoals de auteur schrijft: ‘a story of golf and mysticism’. Zie:

www.lawbuzz.com/movies/bagger_vance/bagger_vance_ch1.htm

Veel kijk en leesplezier!

Jurry Swart, TheoryU.nl

Berichts geplaatst onder: Literatuur

Schrijf een reactie

Vereist

Vereist, verborgen

HTML tekst die is toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Een link naar dit bericht maken  |  Aanmelden voor de RSS Feed


Categorie

Blogroll